Дарвин Нунес бе привлечен за 64 милиона паунда в Ливърпул от

...
Дарвин Нунес бе привлечен за 64 милиона паунда в Ливърпул от
Коментари Харесай

Клоп: За нас Дарвин Нунес е изключително важен

Дарвин Нунес бе притеглен за 64 милиона паунда в Ливърпул от Бенфика през лятото на 2022 година Очакваха се огромни неща от него в Мърсисайд, само че редица пропуснати шансове сложиха под въпрос приноса му към играта на тима. Нападателят имаше злощастие на моменти, като ВАР му попречи да добави 12 гола към сметката си, а Юрген Клоп е удовлетворен от напредъка, който неговият състезател реализира, до момента в който Ливърпул продължава да го развива.

" Дарвин в действителност е там, където би трябвало. Всеки може да види. Той е същинска опасност. Голът, който " вкара " беше супер реакция и супер довеждане докрай. Използвайки скоростта си и в двете направления, в нахлуване и в отбрана, това е в действителност положително. Той е още младо момче. Всеки може да види, че той ще стигне надалеч, това е без подозрение. Но за нас той към този момент е извънредно значим ", показа Клоп.

Нунес в никакъв случай не се е криел от критиците си и продължава да провокира безпорядък всякога, когато излезе на терена, като упованията са, че той ще се трансформира в сериозна опасност за противниковите отбрани, откакто се приспособява изцяло към живота във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР